top of page
  • Teun Swinkels

TOPOS-quiz: Teun Swinkels tekent Maastricht & Omgeving


Schets 16:

Brugdeel als kunstwerk in het Frontenpark

Het verschuiven van de Noorderbrug leverde als geschenk dit kunstwerk op dat de verbeelding tart: Waar naar toe ? Tot nadenken stemt dat volgens een oud krantenbericht een dakloze in de holle ruimte van deze brug woonde !

Vraag: Waartoe kan dit kunstwerk dienen?


Nu een derde initiatief. De welbekende architect Teun Swinkels heeft in de afgelopen jaren tekeningen gemaakt van 'Gebouwen en plekken in Maastricht en omgeving'. Een selectie daaruit gaan we de komende weken via onze website tonen met daaraan gekoppeld een quiz-vraag. Wie de meeste goede antwoorden heeft, krijgt een prachtige TOPOS-prijs. Overigens, iedere deelnemer krijgt een digitaal presentje.

Dus: meedoen!!! Stuur je antwoord naar: n.nelissen@xs4all.nl

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page