top of page
  • Teun Swinkels

TOPOS-quiz: Teun Swinkels tekent Maastricht & Omgeving

Het lijkt wel of iedereen, nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, het drukker heeft dan ooit.

Iedere zichzelf respecterende organisatie (zoals TOPOS) voelt zich geroepen om iets te doen. Zo organiseerden we de actie ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’. We ontvingen al 75 inzendingen, maar we gaan voor 100. Dus wie nog geen favoriet gebouw heeft ingestuurd, wordt verzocht dit zsm te doen (zie www.toposmaastricht.com).

Verder hebben we op onze website een gratis cursus aangeboden ‘Geschiedenis van de architectuur’ (zie onze website: www.toposmaastricht.com).

Schets 01: Waar staat dit oude kapelletje, met de prachtige bomen eromheen ?

Nu een derde initiatief. De welbekende architect Teun Swinkels heeft in de afgelopen jaren tekeningen gemaakt van 'Gebouwen en plekken in Maastricht en omgeving'. Een selectie daaruit gaan we de komende weken via onze website tonen met daaraan gekoppeld een quiz-vraag. Wie de meeste goede antwoorden heeft, krijgt een prachtige TOPOS-prijs. Overigens, iedere deelnemer krijgt een digitaal presentje.

Dus: meedoen!!! Stuur je antwoord naar: n.nelissen@xs4all.nl

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page