top of page
  • TOPOS Zuid-Limburg

Vriend van TOPOS voor Euro 25,= per jaar.


Als TOPOS hebben we weer een zeer succesvol jaar achter de rug. Op deze site onder "Over Topos" vindt u ons Jaarverslag 2018. Graag willen wij ook dit jaar weer boeiende lezingen, mooie excursies en leerzame cursussen organiseren en uiteraard ook weer mede inhoud geven aan de Dag van de Architectuur.

U kunt ons daarbij steunen!!!!!!

U bent al Vriend van TOPOS voor Euro 25,= per jaar.

Wilt u sponsor van ons worden? Dat kan al vanaf Euro 100,= per jaar (u kunt dit bedrag zelfs aftrekken van de belasting). Mogen wij op u rekenen, dan zijn wij als vrijwilligers weer volop bereid om al onze tijd voor TOPOS in te zetten. Wilt u zich als Vriend van TOPOS of als Sponsor van TOPOS aanmelden, dan graag even een berichtje aan n.nelissen@xs4all.nl

(Personen en instanties die al Vriend of Sponsor zijn hoeven zich niet aan te melden)

Het TOPOS-team Nico Nelissen Guido Quanjel Wim Heuts Jos Kramer Will Kohlen Math Reneerkens Roland van Bussel Bart Bux Ivo Rosbeek

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page