top of page
 • Nico Nelissen

TOPOS Nieuwsbrief

Beste allemaal, In deze Nieuwsbrief aandacht voor de TOPOS activiteiten in november 2018:

Donderdagavond 29 november 2018: Wiel Arets - WIEL ARETS ARCHITECTS

Deze avond is een coproductie van Zuid Hogeschool, Maastricht Academy of Architecture, en TOPOS.

Tijd: 20.00-22.00 uur

Plaats: Let op!!!! Auditorium Academie van Beeldende Kunsten, Herdenkingsplein 12, Maastricht

Entree: gratis

Topos organiseert in samenwerking met Zuyd Hogeschool (Maastricht Academy of Architecture) drie achitectuurlezingen, hiervoor zijn drie architecten uit de Euregio uitgenodigd, die ieder een eigen en bijzondere benadering van het vak hebben.

Wiel Arets WIEL ARETS ARCHITECTS - Photo by: Erwin Olaf, Amsterdam

Wie is Wiel Arets?

Wiel Arets (1955) is een uit Heerlen afkomstig, in Maastricht wonend en internationaal opererend architect. Sinds 1983 heeft hij zijn eigen kantoor dat ondertussen naast de vestigingen in Maastricht en Amsterdam, ook vestigingen heeft in München en Zürich. Naast het leiding geven aan zijn bureau met architecten, designers en denkers geeft hij les op diverse universiteiten wereldwijd. Hij was o.a. decaan aan het Berlage instituut in Rotterdam en tot voor kort was hij ook Decaan van het gerenommeerde ITT College of Architecture in Chicago. In 2017 is het boek verschenen Ellen Kooi Above Rotterdam, met geënsceneerde foto's van het leven in de door Wiel Arets ontworpen de B'Tower in Rotterdam.

TOPOS op Youtube

Kijk eens naar onze TOPOS-activiteiten op het filmpje: https://youtu.be/6gJvS0SskIg (Nieuwe Url !!!)


TOPOS op Facebook

TOPOS heeft nu ook een Facebooklink


TOPOS-lezingen erkend als bij- en nascholing voor architecten, stedenbouwkundigen, tuin- en landschapsarchitecten en interieurarchitecten

Door SBA (Stichting Bureau Architectenregister) zijn onze TOPOS-lezingen erkend als passende bij- en nascholing voor architecten, stedenbouwers, landschapsarchitecten en interieurarchitecten. Iedere lezing telt voor 2 uren; dus als u alle lezingen volgt, voldoet u aan de kwantitatieve en kwalitatieve eisen gesteld aan de bij- en nascholing. U moet zelf registreren welke lezingen u bijwoont en verder moet u vanaf 1 januari 2011 verplicht uw opdrachtgevers informeren over wat u aan bij- en nascholing hebt gedaan. Een reden te meer om naar de TOPOS-bijeenkomsten te komen!


Sponsor of vriend van TOPOS

Wilt u sponsor worden van TOPOS, vraag dan naar de voorwaarden bij n.nelissen@xs4all.nl. Wij zorgen voor gerichte publiciteit onder een voor u uiterst relevante doelgroep! Vanaf nu worden in onze Nieuwsbrieven ook de namen vermeld van de Vrienden van TOPOS (zie onderaan de Nieuwsbrief). Bent u nog geen vriend van TOPOS, maak dan Euro 25,= over op rekeningnummer IBAN: NL27INGB0673964167 van Stichting TOPOS o.v.v. Vriend 2016. TOPOS is vooral voor u bedoeld!


Goed nieuws voor (potentiële) TOPOS sponsoren. Let op: TOPOS heeft de ANBI-status !!!

De Belastingdienst heeft TOPOS per 01 januari 2013 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat het bedrag dat u sponsort aan TOPOS fiscaal aftrekbaar is (zelfs voor een hoger dan het gesponsorde bedrag). Uw belastingadviseur weet hier het fijne van! Voor nieuwe sponsoren een reden te meer om zich bij TOPOS als sponsor aan te melden. Neem contact op met n.nelissen@xs4all.nl


Meld u aan voor de Nieuwsbrief bij: n.nelissen@xs4all.nl.

Sponsoren

De activiteiten van TOPOS worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van:

Hoofdsponsoren

 • Architecten aan de Maas Maastricht – Rotterdam

 • Mosa

Sponsoren

 • SATIJNplus Architecten Born

 • Architectenbureau van de Staay Maastricht

 • Quanjel bouwkundig advies en management

 • iNeX Architecten Maastricht

 • Frencken Scholl Architecten Maastricht

 • N-Architecten

 • Oostwegel Collection

 • Bpd ontwikkeling

 • 3W real estate

 • DEDRIE architecten

 • Bouwbedrijf Lemmens Maastricht / Valkenburg

 • AMA GROUP ASSOCIATED ARCHITECTS BV

 • Van der Werf & Nass bv

 • Ir. B.G.J.J. Snelder architect BNA

Berichten voor de Nieuwsbrief toesturen aan n.nelissen@xs4all.nl

112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page