top of page
  • TOPOS Zuid-Limburg

‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’


Het TOPOS-initiatief ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’ is een eclatant succes gebleken. We mochten op onze invitatie in totaal 140 inzendingen ontvangen. Alle inzendingen hebben we op onze website geplaatst: www.toposmaastricht.com. De professionele fotograaf Harry Paping heeft alle foto’s, waar wenselijk, bewerkt waardoor de beelden er nog fraaier uitzien. Jack Jamar heeft op zijn deskundige en creatieve manier de grafische vormgeving van de publicatie verzorgd.  We werken aan een goed verzorgde gedrukte uitgave van het boek ‘Mijn favoriet gebouw in Maastricht en omgeving’? Het gaat ons lukken om samen dat mooie boek tot stand te brengen. Het uitgangspunt daarbij is: ‘alle kleine beetjes helpen’!

Wij vragen aan al onze TOPOS-sympathisanten om een steentje bij te dragen door het bestellen van 1 of meerdere exemplaren van het boek ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’. Iedereen die 5 exemplaren of meer bestelt, wordt vermeld op de ‘Lijst van contribuanten’ en krijgt een gratis TOPOS E-Book.


Zoals u weet, is TOPOS een stichting zonder winstoogmerk. Wij hoeven op het boek echt niets te verdienen, maar zouden het wel fijn vinden als we als TOPOS door iedereen die ons een warm hart toedraagt, bij deze actie worden ondersteund om de financiering mogelijk te maken.


Wat mag u verwachten en wat betaalt u daarvoor? U kunt een prachtig vormgegeven boek verwachten van 252 pagina’s in full colour en met een hard cover. Om u een indruk te geven van wat het boek inhoudt en hoe het wordt vormgegeven vindt u hier de inhoudsopgave en enkele pagina’s tekst. Wij bieden het boek aan tegen de kostprijs van € 15,- (excl. verzendkosten). Naar verwachting zal het boek in september gereed zijn. Klik hier om een indruk te krijgen van de inhoud van het boek.N.B. Voor verschijnen krijgt u van TOPOS bericht omtrent betaling en ophalen boek(en).

Wij hopen dat we op deze manier in staat zijn om het boek ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’ te mogen en kunnen uitgeven.

Namens TOPOS hartelijk dank bij voorbaat!


Nico Nelissen

Will Köhlen

Math Reneerkens

Wim Heuts60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page