top of page
  • TOPOS Zuid-Limburg

TOPOS: Stand van zaken....

Binnenkort verschijnt het TOPOS-boek ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’.

Eerder werden aan alle TOPOS-relaties gratis de volgende E-boeken ter beschikking gesteld: ‘Maastricht: inzetten op ruimtelijke kwaliteit’ van Nico Nelissen, ‘Maastricht in schetsen' door Teun Swinkels, ‘Memories are made of this’ van Appie Luermans met tekeningen van Herman van den Bosch sr.

Inmiddels is de (spoed)cursus ‘Geschiedenis van de architectuur’ op onze website afgerond. Aan de hand van 75 projecten verspreid over Europa werd inzicht verschaft in de architectuurgeschiedenis van ons continent. De verkorte versie van de drie boeken die daarbij werden gebruikt: 'Oog voor architectuur in Europa’, ’Strijd om architectuur in Europa’ en ‘Hart voor architectuur in Europa’ werden daarbij als uitgangspunt gebruikt. De verkorte versies zijn via deze website gratis te downloaden. De integrale teksten zijn gratis te downloaden via de website www.niconelissen.nl

De jury buigt zich over de inzendingen van de TOPOS-fotowedstrijd: 'Maastricht: oog voor detail’. Plaats en tijdstip van uitreiking van de prijzen volgt zo spoedig mogelijk.

Zoals het zich nu laat aanzien, zullen we als TOPOS in oktober weer onze ‘normale’ bijeenkomsten kunnen organiseren. We houden u op de hoogte via deze website www.toposmaastricht.com en via onze TOPOS-Nieuwsbrief.

Een heel fijne vakantie in binnen- of buitenland toegewenst. Het TOPOS-team.

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page