top of page
  • Teun Swinkels

TOPOS-quiz: Teun Swinkels tekent Maastricht & Omgeving


Schets 20:

Het Westwerk van de Servaas en de toren van de Sint Jan.

Vanaf het Vrijthof, het Veldekeplein en deze tekening van uit het Sint Servaas klooster, de schaal moeilijk te vangen. Steeds verschillende blikken op het complex van torens en kerken. Hooggelegen en de stad beheersend.

Vraag; Wanneer brandde middentoren van het Westwerk af ?


Nu een derde initiatief. De welbekende architect Teun Swinkels heeft in de afgelopen jaren tekeningen gemaakt van 'Gebouwen en plekken in Maastricht en omgeving'. Een selectie daaruit gaan we de komende weken via onze website tonen met daaraan gekoppeld een quiz-vraag. Wie de meeste goede antwoorden heeft, krijgt een prachtige TOPOS-prijs. Overigens, iedere deelnemer krijgt een digitaal presentje.

Dus: meedoen!!! Stuur je antwoord naar: n.nelissen@xs4all.nl

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page