top of page
  • Nico Nelissen

Topos - Activiteiten Mei


Tegen de achtergrond van de regeringsmaatregelen die vanavond zijn afgekondigd, zijn we genoodzaakt om ook de TOPOS-activiteiten van de maand mei 2020 af te gelasten. Eerder hadden we al besloten om de TOPOS-activiteiten t/m april af te gelasten. Ik acht het niet uitgesloten (en zelfs waarschijnlijk) dat ook de geplande activiteiten van juni niet door zullen gaan.

N.B. We zullen als TOPOS niet-fysieke (digitale) initiatieven nemen, zoals ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’. Hiervoor zijn al veel inzendingen binnen (kijk maar eens op onze website www.toposmaastricht.nl ), maar waar die van jou mogelijk nog ontbreekt en uiteraard nog kan worden in gezonden.

We beraden ons verder over aanvullende initiatieven op dit gebied en zullen jullie zo goed als mogelijk op de hoogte houden gedurende de komende maanden.

P.S. Kijk eens naar onze bijgewerkte website (www.toposmaastricht.nl ) en constateer dat we ook een nieuwe rubriek hebben TOPOS-tv met fragmenten van architectuurfilms, Youtube producties met gesprekken over Maastrichtse architectuur van bekende personen, als ook prachtige fotoreportages van onze TOPOS-excursies van de laatste jaren.

Een goede gezondheid gewenst en veel sterkte de komende maanden.

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page