top of page
 • TOPOS Zuid-Limburg

U wilt toch ook sponsor van TOPOS worden!

Geachte collega’s,

Graag brengen we als TOPOS, Architectuurcentrum Maastricht, het volgende onder uw aandacht.

TOPOS is al decennialang een begrip in Maastricht. TOPOS staat voor een uiterst actief lokaal architectuurcentrum dat door middel van boeiende lezingen van prominente architecten, stedenbouwers en andere bij de ruimtelijke kwaliteit betrokken personen, een brede groep mensen probeert te sensibiliseren voor het belang van architectuur in de brede zin van het woord. TOPOS verzorgt ook architectuurexcursies in binnen- en buitenland die door zeer velen hogelijk worden gewaardeerd. Verder is TOPOS, samen met de gemeente Maastricht, actief op het gebied van het organiseren van de Dag van de Architectuur. Verder verzorgt TOPOS ook cursussen voor een breed publiek over zulke onderwerpen als architectuur en literatuur, stad en literatuur, architectuur en schilderkunst, architectuur en film enzovoort.

Door al deze activiteiten gratis (of tegen kostprijs) aan te bieden, bereikt TOPOS een breed en gevarieerd publiek en weet daarmee een positieve bijdrage te leveren aan het architectuurklimaat in Maastricht en omgeving.

Wij hebben een verzoek, namelijk om onze TOPOS-activiteiten niet alleen moreel, maar ook financieel te ondersteunen. Als organisatie van zeer deskundige mensen die om niet heel veel werk in TOPOS steken, willen wij het deelnemen aan al onze activiteiten zo laagdrempelig mogelijk houden en iedereen in de gelegenheid stellen om gratis (of tegen kostprijs) aan al onze activiteiten te blijven deelnemen.

Echt waar, honderden mensen genieten van alles wat TOPOS ’om niet’ organiseert. U als architectenbureau zult ongetwijfeld de positieve effecten van dit vrijwilligerswerk ervaren, reden waarom we het aandurven om - na een moeilijke periode voor de bureaus - te vragen om ons werk ook financieel te ondersteunen. Wij zouden een bijdrage van uw bureau heel erg op prijs stellen. Het gaat niet om grote bedragen. Als ieder architectenbureau uit Maastricht en omgeving, bijvoorbeeld Euro 250,- op jaarbasis zou bijdragen, dan kunnen wij zonder problemen al ons werk blijven voortzetten. Bovendien is dit bedrag ook nog eens fiscaal aftrekbaar, omdat wij de ANBI-status hebben.

Wat betekenen wij voor jullie?

 • De sponsoren worden met hun logo steeds vermeld op de begindia van elke TOPOS-bijeenkomst.

 • De sponsoren worden met hun logo steeds vermeld in de TOPOS-Nieuwsbrieven.

 • De sponsoren worden vermeld bij de Dag van de Architectuur via onze eigen mailing.

 • De sponsoren hebben voorrang bij deelname aan TOPOS-excursies.

 • De sponsoren mogen gratis mee op de TOPOS-excursies.

Mogen wij van u in deze een positieve reactie ontvangen op info@toposmaastricht.com

Bij voorbaat dank.

 • Nico Nelissen, voorzitter TOPOS

 • Guido Quanjel, secretaris TOPOS

 • Wim Heuts, penningmeester TOPOS

 • Will Kohlen, communicatie TOPOS

 • Jos Kramer, DvdA TOPOS

 • Math Reneerkens, voorzitter programmaraad TOPOS

 • Roland van Bussel, programmaraad TOPOS

 • Ivo Rosbeek, programmaraad TOPOS

 • Bart Bux, programmaraad TOPOS

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page