top of page
  • TOPOS Zuid-Limburg

Lezing 9 mei: De detailhandel kan wel wat nieuwe energie gebruiken.


De detailhandel kan wel wat nieuwe energie gebruiken:

nieuwe retail, hotel en leisure concepten

De afgelopen jaren is het aanzicht van de binnenstad behoorlijk veranderd. Niet alleen de retail maar ook de leisure en hotelindustrie zijn onder invloed van diverse ontwikkelingen op zijn kop gezet. Door deze nieuwe ontwikkelingen, technologisch en sociologisch, zien we steeds meer nieuwe concepten opkomen. Blurring, pop-ups shops, social entrepreneurship, allemaal termen die tot 10 jaar geleden nog onbekend waren. Ruud Tompot neemt ons op 9 mei mee in een reis door deze nog relatief nieuwe wereld. Hij laat ons kennismaken met nieuwe concepten van over de hele wereld en laat ons tevens zien welke ontwikkelingen er dicht bij huis spelen.

Locatie: Jan van Eyck academie, Academieplein 1, Maastricht

Het programma van de avond is als volgt:

• 20.00 uur Welkomstwoord door Nico Nelissen.

• 20.05 uur Introductie van het thema door Sandra van den Beuken

• 20.15 uur Lezing Ruud Tompot

• 21. 30 uur Discussie met de zaal o.l.v. Nico Nelissen.

• 22.00 uur Afronding

Ruud Tompot - Eigenaar Reset Your Brand en urban explorer voor Fresh Forward

Ruud Tompot gebruikt Unblocking Tours om bedrijven, instellingen, diensten en merken naar een next level te brengen. Hij zet daarbij het DNA van een stad en nieuwe ontwikkelingen in deze steden in. Maastricht is een van deze steden waar hij nieuwe concepten, in onder ander retail, duurzaamheid, onderwijs en horeca, inzet om zijn klanten te unblocken. Unblocken is aan de hand van branchevreemde inspiratie bedrijven onbegeleid laten zien hoe het ook anders kan.

Ofwel hij stuurt mensen de straat op om zelf een nieuwe toekomst te ontdekken

Daarbij werkt hij samen met onverwachte partners, van koks tot kunstenaars. Hij daagt mensen uit om uit de dagelijkse routine te stappen en de wereld in beweging te zien.

Quote van een klant:

" Als je met deze lastige, eigenwijze, niet op zijn bek gevallen bijzondere creatieve strateeg door een deur kan, heb je er jaren lol van.

Ruud heeft zijn eigen denkbeelden, is zeer vernieuwend, kan ook voort bouwen op, voegt altijd toe en is tegelijkertijd ook een inspirerende vertaler van de tijdsgeest met een speciaal gevoel voor het raken van het juiste moment.

Whether you like him or not, hij is in elk geval bijzonder! “

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page