top of page
  • TOPOS Zuid-Limburg

Nabericht E&R Boekencafé over het boek ‘De stad als open boek’

Wij hadden op 11 januari j.l. ons E&R Boekencafé over het boek 'De stad als open boek’ met auteur Prof. dr. Nico Nelissen. Gastheer en gespreksleider was Cees van Beukering directeur van E&R. U kunt de uitzending alsnog bekijken (zie hieronder) !!!


Boek:

Uitzending gemist?

Zie YouTube opname van E&R Boekencafé Webinar


'De stad als open boek’ een aanrader voor wie geïnteresseerd is in het fenomeen stad.

Nico Nelissen neemt je mee vanuit het verleden naar het heden en een vooruitblik naar de stad van de toekomst. Het boek kent een mooie opbouw te beginnen met de stad als verschijnsel, de stad als vraagstuk, de stad en de roep naar schoonheid, de stad in een nieuwe crisis, de stad gaat kantelen naar de stad als ideaal maakt het boek extra interessant. Haalt vele deskundigen aan zoals Richard Sennett, Richard Florida, Bruce Katz, etc en wordt als lezer goed geïnformeerd over de ideeën van deskundigen en de kijk van Nico op deze deskundigen. Het boek is een mooi verrijking in mijn boekenkast en zal veelvuldig geraadpleegd worden. (Cees van Beukering Platform Economie & Ruimte, procesbegeleider van E&R Koplopers in smart city, van IoT naar slim samenleven+)

Wij danken u voor uw aanwezigheid en inbreng.


Ps

Graag attendeer ik u nog op het programma ‘gezonde & vitale regio’ ambieert om samen met haar partners in 2025 de meest gezondste regio in Nederland te realiseren’. Het programma wordt gedragen door 7 kopgroepen waaronder de E&R Koplopers in smart city, van IoT naar slim samenleven+. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende.


Gastheer en gespreksleider

Cees van Beukering | E&R |E&R is de sector overstijgende netwerkorganisatie die je helpt om een volgende stap te zetten in je vakgebied. Dit doen we op basis van innovaties met oog voor duurzaamheid en circulaire economie. We werken samen aan een gezondere leefomgeving en het verminderen van de CO2 uitstoot.

E&R brengt opdrachtgevers en leveranciers bij elkaar om innovatieve oplossingen als showcase te laten inspireren.


Secretariaat: Rian Teklenburg

Spaanders 5, 5684 KJ, Best

+31 – (0)6-4224840540 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page