top of page
  • TOPOS Zuid-Limburg

Bericht voor de deelnemers aan de TOPOS-fotowedstrijd ‘Maastricht: oog voor detail’

In een eerdere e-mail hebben wij u bericht dat de prijsuitreiking van de TOPOS-fotowedstrijd zou plaatsvinden op donderdag 27 augustus om 17.00 uur in Grand Café Soiron Maastricht in het Fotomuseum aan het Vrijthof.

Maar … het coronavirus blijft ons en ook TOPOS parten spelen. Door de coronaregels is het helaas niet mogelijk om met het verwachte aantal mensen de genoemde ruimte te bevolken. Wij zien ons dan ook genoodzaakt om de prijsuitreiking op een wat andere dan de gedachte manier, maar ook op een andere datum, tijdstip en plek te doen plaatsvinden.

De prijsuitreiking zal nu plaatsvinden op dinsdag 25 augustus om 10.00 uur bij Café Zuid. Daarvoor worden echter alleen de genomineerden uitgenodigd, die door ons via een aparte e-mail zullen worden benaderd.

Het programma voor de prijsuitreiking ziet er als volgt uit:

10.00 uur Ontvangst van genomineerden

10.15 uur Welkomstwoord door Liesbeth Bonnemayer, voorzitter Vrienden van het

Fotomuseum aan het Vrijthof

10.20 uur TOPOS in coronatijd door Nico Nelissen, voorzitter TOPOS

10.30 uur Toelichting op TOPOS-fotowedstrijd door jurylid Will Köhlen

10.45 uur Bekendmaking prijswinnaars met motivering van de keuze door jurylid John

Sondeyker

11.00 uur Uitreiking prijzen door de beide juryleden

Vanaf 11.00 uur kunnen, behalve de genomineerden, ook de overige deelnemers van de fotowedstrijd hun affiches bij Café Zuid ophalen. Tegelijkertijd begint ook vanaf dat tijdstip het ophalen van het TOPOS-boek ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’. Veel deelnemers aan de fotowedstrijd hebben namelijk ook dit boek gekocht en kunnen dan het ophalen van het affiche en het boek combineren. Liefst gespreid over de dag. Als TOPOS zijn wij de hele dag van 11.00 tot 17.00 uur aanwezig om aan u de affiches en het boek te overhandigen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor onze overwegingen en hopen u toch op de bovengenoemde datum en plek te mogen begroeten, hetzij als genomineerde, dan wel als ‘gewone’ deelnemer.

Verder laten we u weten dat we ook op onze website deze convocatie zullen plaatsen. Om het extra spannend te maken, worden de komende dagen de nominaties op onze website (www.toposmaastricht.com) kenbaar gemaakt voor de verschillende rubrieken van de fotowedstrijd ‘Maastricht: oog voor detail’, te weten Deuren, Ramen, Balkons, Dakkapellen, Teksten op gebouwen, Hekwerken en de Origineelste foto. Spannend!

Met vriendelijke groet,

Nico Nelissen, voorzitter TOPOS

John Sondeyker, voorzitter jury TOPOS-fotowedstrijd

Will Köhlen, jurylid TOPOS-fotowedstrijd

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page