top of page
  • TOPOS Zuid-Limburg

TOPOS Fotowedstrijd: een groot succes!

De door TOPOS georganiseerde fotowedstrijd ‘Maastricht: oog voor detail’ is een groot succes gebleken. Gisteravond 24.00 uur sloot de inzendingstermijn. Gedurende de afgelopen zes weken zijn zes thema’s aan de orde gesteld: Deuren, Ramen, Balkons, Dakkapellen, Teksten op gebouwen en Hekwerken. In totaal werden 283 foto’s ingezonden door 81 personen, waaronder 25 personen die voor elk thema een foto hebben ingezonden. Het woord is nu aan de jury, te weten professioneel fotograaf John Sondeyker en TOPOS-bestuurslid Will Köhlen. Op korte termijn zal de jury een keuze maken en per thema een winnaar aanwijzen. Deze zes winnaars zijn vervolgens de genomineerden voor de TOPOS-hoofdprijs. Naast de prijzen per thema en de hoofdprijs is er ook een prijs voor de inzender van de origineelste foto. De datum en plaats van de prijsuitreiking worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op onze website. De deelnemers zullen hierover ook een e-mail ontvangen. Het juryrapport zal te zijner tijd ook op onze website te vinden zijn.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page