top of page
  • Will Köhlen

Jo Coenen 40 jaar werken in Europa

Zaterdag 4 Juli opent #BureauEuropa haar nieuwe expositie: #JoCoenen, 40 jaar werken in Europa. Reis letterlijk door de tijd(lijn) van zijn carrière naar unieke maquettes, tekeningen en (verfilmde) architectuurlessen, die aan de basis staan van zijn oeuvre - van Centre Céramique tot Leidsche Rijn Centrum. En laat je verrassen door werk van de nieuwe lichting (pas afgestudeerde) professionals. Laat je inspireren en leer van de meester.

Vanaf 5 juli ben jij van harte welkom. Kom langs tussen 12u en 17u of reserveer via info@bureau-europa.nl. Je kunt je kaartje ook al op de website van Bureau Europa bestellen! Zo ben je zeker van toegang en kan je zorgeloos en veilig kan genieten van de expositie. @Bureau Europa

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page