top of page
  • Will Köhlen

Fotowedstrijd ‘Maastricht: Oog voor detail’ Thema: Week 29 juni-5 juli 2020: Teksten op Gebouwen

Wat is de bedoeling?

Aan de deelnemers van de wedstrijd wordt gevraagd om een (digitale) foto te maken van een detail van een gebouw in Maastricht. De bedoeling is dat men zich beter bewust wordt van de vele boeiende details die gebouwen in Maastricht hebben. De wedstrijd loopt over een periode van zes weken,. In iedere week wordt een bepaald thema aan de orde gesteld, dat als inspiratiebron voor de foto fungeert. In totaal komen dus zes thema’s aan de orde. Raadpleeg voor het thema van de week steeds onze website: www.toposmaastricht.com

Thema ‘Teksten op Gebouwen’ (week 29 juni-5 juli 2020)

Deze week met het thema: ‘Teksten op Gebouwen’. Kijk eens naar de grote variatie aan teksten op gebouwen in Maastricht. De opgave is dus om in deze week een foto te maken en door te sturen van een fraai, opvallend, curieus, inspirerend of in ander opzicht boeiende tekst op een gebouw. N.B. Degenen die nog geen foto hebben ingestuurd van de vorige thema's van kunnen dit alsnog doen.

Wat aanleveren?

Gelieve over het thema van de week een ‘liggende’ digitale foto (minimaal 1,5 Mb) in te zenden aan TOPOS, met daarbij een ‘motto’ en de naam van de persoon die de foto heeft gemaakt. U hoeft echt geen professionele fotograaf te zijn; iedereen kan met zijn of haar gsm een foto maken. U kunt uw inzending toesturen aan n.nelissen@xs4all.nl

Jurering en prijs

De ingezonden foto’s worden op onze website (www.toposmaastricht.com) geplaatst. Alle inzendingen worden ook op een poster samengebracht en die poster wordt na afloop van de prijsvraag aan iedere deelnemer gratis ter beschikking gesteld. Er is ook een prijs voor de ‘origineelste’ foto aan gekoppeld. De inzendingen worden beoordeeld door ons bestuurslid Will Köhlen, samen met de professionele fotograaf John Sondeyker, die vaak TOPOS-bijeenkomsten en -excursies fotografisch vastlegt.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page