top of page
  • Teun Swinkels

TOPOS-quiz: Teun Swinkels tekent Maastricht & Omgeving

Schets 13:

Hoofdingang ENCI terrein.

Een monumentale ingang, een tamelijk recente geslaagde ingreep in de architectuur van het ENCI complex van Frans en Piet Dingemans. Doorzicht naar de grootschalige installaties, waarvan de toekomst weer ter discussie staat.

Vraag: Wanneer is de ENCI begonnen met de afgraving van de Sint Pietersberg ?

Nu een derde initiatief. De welbekende architect Teun Swinkels heeft in de afgelopen jaren tekeningen gemaakt van 'Gebouwen en plekken in Maastricht en omgeving'. Een selectie daaruit gaan we de komende weken via onze website tonen met daaraan gekoppeld een quiz-vraag. Wie de meeste goede antwoorden heeft, krijgt een prachtige TOPOS-prijs. Overigens, iedere deelnemer krijgt een digitaal presentje.

Dus: meedoen!!! Stuur je antwoord naar: n.nelissen@xs4all.nl

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page