top of page
  • Saskia van Stein

Helden van Hier: oeuvrelezing door Bas van der Pol - Bureau Europa - 24 april 2018


Elk half jaar zet Bureau Europa een ontwerper of architect, die zijn of haar stempel heeft gedrukt op de vormgeving van Maastricht, in de spotlights. Na eerdere edities met onder meer Jo Coenen, Maurice Mentjens, ontwerpbureau Zuiderlicht en landschapsarchitecten Lotte de Moor en Barry Kerckhoffs, is nu architect Bas van der Pol - The Element A - aan de beurt met een oeuvrelezing over zijn werk in Maastricht, Nederland en Afrika.

Bas van der Pol Bas van der Pol zette The Element A op in 2011, na gewerkt te hebben bij verscheidene, gerenommeerde architectenbureaus. Hij heeft een MSc-graad in architectuur aan de TU Delft en een BSc-graad in bouwkunde aan de Hogeschool Zuyd. Hij deed ervaring op bij Wiel Arets in Maastricht en De Architekten Cie in Amsterdam. Bas van der Pol is niet alleen directeur van The Element A, daarnaast is hij ook assistent professor aan de RWTH Aachen en bestuurslid en programmeur bij architectuurdebatorganisatie TOPOS in Maastricht.

Datum: Dinsdag 24 april 2018, 20:00 - 22:00 uur. Taal: Nederlands Toegang: gratis Locatie: Bureau Europa

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page