top of page
  • Org: Math Reneerkens

‘Kiezen voor karakter, de groene ruimte van Pottenberg’


TOPOS architectuurcentrum Maastricht organiseert op 6 november een lezing over de casus Pottenberg en erfgoedprincipes bij groen. Joosje van Geest (www.joosjevangeest.nl) is architectuurhistoricus en werkt aan tal van studies en publicaties over architectuur, stedenbouw en landschap. Zij onderzoekt, definieert en adviseert over cultuurhistorische kenmerken en erfgoedaspecten die ter versterking van de ruimtelijke kwaliteit en identiteit van de plek ingezet worden. Jacqueline Verhees (www.verheesvoorlandschap.nl) is landschapsarchitect met een ruime ervaring op stedenbouwkundig gebied. Haar werkveld betreft de ontwikkeling van het verstedelijkt landschap met focus op historische gelaagdheid en de inzet van erfgoedaspecten. Als Verhees voor Landschap werkt ze aan onderzoek en ontwerp, van visie tot inrichtingsplan.

Sprekers: Jacqueline Verhees en Joostje van Geest

Datum en tijd: Ma. 06 november 2017 om 20.00 uur

Plaats: in Stayokay (Ceramiquezaal), Maasboulevard 101, 6211 JW Maastricht

92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page